luni, 4 aprilie 2011

"JURNALISTUL, CA PERSONAJ DE ROMAN"

CRIME SCENE Publishing, un imprint Tritonic si Flacăra, împreună cu Facultatea de Jurnalistică din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu,  au onoarea de a va invita joi, 7 aprilie, ora 12.00, în Amfiteatrul C1, la o dezbatere despre jurnalişti, ca personaje de roman.
Invitaţii speciali sunt criticul Ion Dur, decanul facultăţii, alături de  George Arion şi Bogdan Hrib, cei mai reprezentativi autori români de carte mystery & thriller, şi, „din umbră”, jurnaliştii Andrei Mladin şi Stelian Munteanu, eroii celor mai recente romane ale lor,  FORTĂREAŢA NEBUNILOR şi  UCIDETI GENERALUL.


George Arion, cel mai bun autor roman al genului, îşi va prezenta noul roman, FORTĂREAŢA NEBUNILOR, al cincilea din seria Andrei Mladin, celebrul său erou, jurnalist, dar şi protagonist al serialului de televiziune “Detectiv fara voie”, care a înregistrat recorduri de audienţă în 2001.

            Bogdan Hrib îşi lansează varianta în limba română a romanului UCIDETI GENERALUL, scris la comanda unui editor britanic, pentru piaţa de carte din Anglia. O premieră pentru Romania! Este al patrulea volum din seria veşnic neliniştitului ziarist Stelian Munteanu, în care autorul descrie atât fapte cât şi personaje reale, abil strecurate în cursul ficţiunii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu