vineri, 27 noiembrie 2015

In asteptarea lui Mos Craciun

Postarea de astazi se datoreaza unei grupe de studenti din anul II, specializarea JURNALISM, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu.

Cea de a doua CAMPANIE SOCIALA pe care v-o prezentam este povestea micutei Dulce, fetita cu suflet de artist si ochi de turta dulce si cei patru frati ai ei, care nu l-au intalnit niciodata pe Mos Craciun. Emotionanta poveste o gasiti AICI!

Dorina si comorile ei
Povestea micutei Dulce s-ar fi putut scrie altfel, într-o casă adevărată, cu copii fericiți, însă o găsim într-o cămăruță mică, de nici 12 metri pătrați, undeva la marginea comunei Slimnic. Casa, din pământ și lemn, au ridicat-o Dorina (28 de ani), mamă a cinci copii, și Nicolae, bărbatul cu care își împarte viața după ce soțul i-a pierit într-un accident de mașină. Dulce mai are patru frați, Adelina (12 ani, clasa a IV-a), Emilia (10 ani, clasa a III-a), Gabriela (5 ani, merge la grădiniță) și Nicușor (un an și jumătate). Șapte suflete într-o cămăruță de pământ, fără porți și fără speranță.
În prag de Crăciun, Dumnezeu și oamenii cu suflet mare împlinesc întotdeauna cele mai frumoase miracole. Orice ajutor, oricât de mic, este binevenit. Pe Dorina, Nicușor și copiii lor îi găsiți la numărul de telefon 0754 754 005.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu